web analytics
Gå till innehåll

Underbar födelsedag

En dag som vilken annan som helst har det känts som fast det va min dag...och alla andras som fyller år igår 🙂 Jag vaknade i går morse och gick upp. Lite för tidigt tyckte nog Benjamin och Beatrice för de hade gjort i ordning frukost som de skulle ge mig på sängen medan de skulle sjunga för mig. Men barnen skulle ju iväg till skolan så jag hann ju gå upp. Det var jättegulligt av dom. Fredrik kom med en vacker bukett blommor och ett födelsedagskort. Jättefint.

Sen blev det skola och jobb för dom. Själv blev jag hemma och åt frukost. Sen bar det iväg till arbetsförmedlingen för ett möte. Det gick jättebra. Hon var mycket förstående som jag var hos. En ny tid bokades in för nästa möte. Det bar hemåt och ut en sväng med Sally. Sen har jag bara tagit det lugnt...om man bortser från städningen av köket och hallen. Plockade undan lite och så.

Men innan jag hann med det så kom min svärmor på besök. Med sig hade hon en bukett blommor ett paket och ett jättefint kort som innehöll 500 kr. I paketet låg det ett par termoleggings och strumpor.  Vi tog en fika och pratade lite. Jättegulligt av henne att komma förbi.

Som mat har jag beställt bacon och kycklingssallad.  Fredrik ringde och sa något om smörgåstårta med men den sparade vi till idag. Vi fikade på kaffe, saft, sockerkaka och havreflarn. Sen blev det farmen och efter det sängen för barnen.

Det var en fin dag. Jag fick många fina saker. Det bästa var att jag hade nästan hela familjen samlad. Det var min äldsta son som inte var med men han ringde.

Jag hoppas ni hade en lika fin dag som jag fick.

Blommor

Blommor

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: