Gå till innehåll

Mina prinsar till pojkar

Mina små killar ska på maskerad på dagis idag och de var så stolta över sina kronor och flugor som jag och Stéphanie fixade till i går. De ville vara prinsar och silverkronor och silverflugor passade bra då tyckte jag. Med lite rit papper. folie och tejp så kommer man långt.

Idag har jag att göra här hemma. Jag måste plocka undan och städa bort grusen från hallen som har kommit in nu när vi har varit ute. Ni får ha en fin dag.

Intressant?

5 reaktioner på ”Mina prinsar till pojkar

  1. Jessica

    va kul med maskerad, alltid skoj ju =) hihi
    Åh tänk så bra de är att pyssla sina maskerad grejer själv ju 🙂 är ju mycket mycket roligar än att gå och köpa ju 🙂

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: