web analytics
Gå till innehåll

Mobbing som bara blir värre

Lego är svaret | Sjubarnsmamma.se. Det är mitt inlägg i tävlingen där jag kan vinna ett presentkort på 2500 kr. Jag vill gärna ta chansen att vinna men jag behöver röster. Vill du ge mig din röst? Det enda du behöver göra i så fall är att trycka på knappen nedan. Jag heter Sjubarnsmamma. Jag är mycket tacksam för din hjälp.


Rösta på mitt bidrag!

Idag har jag varit otroligt trött. En liten vit lögn tog all min energi jag hade. Det var inte jag som gav den vita lögnen utan jag fick den rakt i ansiktet. Det är egentligen inte så stort och egentligen så är det vara att vifta bort den, men vissa dagar så kan det vara svårt. Jag är själv en person som talar sanning oavsett hur ont den kan göra. Jag har lärt mig att sanningen sårar ändå minst.

 Igår fick jag "frågor" på ask, men jag vill inte kalla det för frågor egentligen för det var mer påstående och egna åsikter. Oavsett vad det var så var det kränkande mot min dotter...åter igen. Beatrice har fåt sin beskärda del nu tycker jag. Nedan kan ni se konversationen. Den mörka grova texten är personen som skriver och mina svar är den vanliga texten undertill.

Lego är svaret | Sjubarnsmamma.se

Jag kollade tiden när jag fick dessa inlägg och det var under skoltid. Frågade dottern vad dom gjorde under de tiderna och hon sa att det var gymnastik. Innan läraren hade kommit så hade ett av barnen i klassen viskat i örat på en annan och direkt efter så frågade detta barn Beatrice och några till när de duschar och hur ofta.  Sammanträffande? Nej jag tror att jag vet vem som ligger bakom och min personliga åsikt om det som hände på gymnastiken är att det barn som viskade i den andras öra är ett fegt barn som låter andra ta smällarna utifall att det skulle bli så att det kom fram.

Man har ju varit med förr. inte bara med mina barn utan även när jag själv gick i skolan. Inga metoder har ändrats sedan dess. Det är som att det skulle finnas en bok som beskriver saker och ting. Som även kommer med råd om vad man kan göra för att vara elak mot ett annat barn. Jag har kontaktat läraren och det var naturligtvis inte acceptabelt. Jag undrar omd et finns en bok som talar om hur man ska få bort mobbing på skolan. Det har funnits i alla tider.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sedan ska jag fortsätta med det jag slutade med i förmiddags. Plocka undan och få lite i ordning här. Ha en fin eftermiddag och kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: