web analytics
Gå till innehåll

Mörkt och blåsigt

Vaknade till en mörk och blåsig morgon. Nu märks det tydligt att det är höst. När man är ute så känns det som att regndropparna hänger i luften. Egentligen är det en perfekt morgon att promenera i. Hur konstigt det än kan låta. Men istället för att gå ut så sitter jag i sängen under täcket med en go varm kopp kaffe. Kan det bli bättre?

I går var jag på terapin. Det går framåt tycker jag. Har kommit en bit på väg. Får möjlighet att reflektera och det är inte helt fel. Dock så är det jobbigt innan olika beslut tas fram. Men så är det ju med allt och troligtvis för alla.

Idag ska jag tvätta. Det behövs efter vår minisemester till Göteborg. Saknar min dotter redan. Det är så roligt när vi träffas. Det blir en helt annan relation man får när man inte träffas så ofta. Hoppas vi träffas snart igen.

Jag hoppas allt är bra med er. Önskar er alla en fin dag ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: