web analytics
Gå till innehåll

Säkra före det osäkra

Vaknade i morse av en son som stack in huvudet i sovrummet och sa att han ville klippa sig. Yrvaken som jag var så förstod jag inte mycket av det han sa. Efter en stund gick det in. Han ville beställa en tid för klippning. Ja det skulle jag med vilja göra tänkte jag. Mitt hår växer som bara den och ibland tänker jag att jag ska klippa av det. Jag brukar beställa tid för klippning och tänker där och då att nu ska det av. Kommer till hårfrisören och sätter mig i stolen och säger: - Klipp topparna!

Ja man tar det säkra före det osäkra. Har alltid haft långt hår i stort sett. Dock så har jag det sällan utslaget numera. Slänger ofta upp det i en bulle i nacken. Men jag har i alla fall valmöjligheten. Vill jag ha det löst hängande över axlarna så kan jag. Som barn hade jag det alltid löst. Gömde mig bakom hårslingorna. Det gör jag inte idag i alla fall ☺️

Jag hade så ont i min rygg igår och mina leder i händer och armar. Ett tag visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Känner av det även idag och då har vi inte ens kommit igenom halva dagen. Det blir att ta det lugnt i den mån det går.

Ikväll kommer Benjamin hem med lille Liam. Han blev 2 år igår. Tänk vad tiden har gått fort. Vi ska äta lite mat och spela lite spel. Det ska bli mysigt. Blir inte klockan för sent i kväll så blir det Star Warz serie med Hampus och Pontus.

Jag hoppas att ni alla får en fin dag.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.