web analytics
Gå till innehåll

Myshelg med allt vad det innebär

Det har varit en mycket trevlig helg. I lördags så var vi ute nästan hela dagen. Det började med pappas grav som vi gjorde i ordning. Satte blommor och tände ljus. Rensade upp ordentligt o la dit nytt jord. Stenen blev jättefin. Nu kan man spegla sig i den.

Gravsten

Pontus hade Trulle med sig då det är hans vecka i skolan. Trulle är ett troll som är ute på olika äventyr. Pontus tog med honom på lekplatsen, de lekte o vi fikade med vår medhavda fika. Sen blev det ankdammen där fåglarna fick lite mat. Pontus visade även sitt lilla gömställe där.

Lekplatsen

Kapelluddens lekplats

Trulle

Fika

Linbana

Ankdammen

ankdammen

ankdammen

Maria fyllde år i lördags så vi gratulerade henne med paket och en god middag. Själv drack jag min shake. Det blev paketöppning vid fikat och jag är säker på att det blev en fin dag för henne.

Middag

Middag

Middag

Rosor

Maria

Mys

Igår var vi påshoppingrunda med min svärmor. Det blev Jysk o ÖoB. Vi var även i djuraffären.  Det blev två hängare till hallen, hundgodis o lite annat smått och gott. Tiden sprang iväg men vi hann med allt vi skulle. Svärmor bjöd på fika så det var både gott o trevligt.

Vi for hem för att fixa lite middag, sen bar det iväg igen mot samma håll nästan som tidigare.  Robin övningskörde då Tove skulle hem till sin mamma för att hämta sina brev, sedan körde vi hem till Tove pappa då Tove skulle prata med honom.  Under tiden så lånade Pontus toaletten.  Han kunde inte hålla sig hela resan hem. Efter Toves pappa så körde vi till kyrkogården så Tove kunde gå till graven. Hennes släkting begravdes för en tid sedan.

Det har varit en helg med massor av mys med familjen. Det är det som får mig att må så bra. Idag har jag inga planer för dagen utan jag tar den som den kommer. Ska njuta av det fina vädret och bara finnas till.

Jag önskar er alla en fin dag.

 

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.