web analytics
Gå till innehåll

Namnsdag på Skördefestens första dag!

Skördefesten har börjat här i stan. Vi gick ner en sväng i Borgholm i förmiddags och det var redan folk i stan. Inte så mycket kanske men ändå mer än vad det brukar vara när turisterna inte är här. De har satt upp tält på torget där de säljer ostar och bröd. Det var väldigt svårt att komma till för det fanns gott om folk där inne. Det blir nog inte bättre i morgon men jag får göra ett tappert försök då.

Vi gick Storgatan ner och tillbaka. Det var allt men det räckte. Vi tog oss även till museumet i stan där de hade loppis idag. Fyndade lite med Mad Max tidningar 🙂

Det fanns en hel del höbalar i stan. Det brukar vara så när det är skördefest. Det finns en del dekorationer med. De sätter bland annat ut fina blommor. Även en fin bil som var dekorerad fanns på plats 🙂

Fast det fanns mycket folk så var vissa ställen i stan rätt så folktomma, men de kom säkert under dagen. Vi stannade inte så länge i stan för det var rätt så kallt faktiskt.

Idag har pappa namnsdag. Det är Lennart idag. Vi for iväg till graven och satte en pumpa vid hans gravsten. Han älskade skördefesten och det är väl klart att han ska ha pumpor vid sin grav då. Jag satte även två rosor till honom.

Nu ska vi fika lite. Det ska smaka gott med en kopp kaffe nu. Ha en fin kväll alla läsare!

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: