web analytics
Gå till innehåll

Nu är det nog

Dagen började bra. Det var lugnt och skönt. Satt och lyssnade på tystnaden.

När kvällen kom så satt jag, Beatrice, Benjamin och Shane och spelade spel. Det slutade inte som jag trodde. Tråkigt men vi får fortsätta att spela en annan dag.

Jag fick hög puls och försöker att ta det lugnt. I morgon är en annan dag! Jag har dock satt ner foten nu när det gäller utomstående faktorer som blandar in mig i något som jag inte har med att göra och som jag definitivt inte vill ha med och göra. Blandas jag in så säger jag upp bekantskapen. Så enkelt är det. Jag måste tänka på mig själv!

Nu blir det sängen. God natt och sov gott!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: