web analytics
Gå till innehåll

Nu är det slut tydligen

Jorden går under på fredag.- Det vet Domedagsprofeten Harold Camping bestämt. Han har räknat ut det två gånger tidigare och båda gångerna var det fel. Nu säger han för tredje gången att jorden ska gå under. Dock tror jag att det blir tredje gången gillt som det blir fel. Hur skulle man kunna räkna ut i förväg att jorden skulle gå under? Stackars dom som tror på hans dravel!

Söndag idag ocg Stéphanies kompis åker hem idag. Hon har varit här i helgen och i natt hade jag 3extra ungdomar i huset men man märkte inte av dom.

Jag ska försöka få tag på fin jord idag så jag kan plantera några lökar i trädgården. Tulpaner och liljor ska pryda vår trädgård till våren tänkte jag. Jag skulle vilja ha tag på någon rosenbuske med. VI har två och de har rödai färgen men jag skulle vilja ha med en ljus färg som till exempel ljusare gul. Får se om jag kan hitta en sådan att plantera..

Det blir en lugn söndag annars. kommer ta dagen som den kommer och göra det bästa utav den. Det ger inga krav men oftast så sker det mycket.Man får undan mer eller så märks det mer för att man inte har ställt in sig på att göra något.

Ha en fin dag alla läsare.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: