web analytics
Gå till innehåll

Ny dag, Ny vecka. Snart jul.

Känner mig lite nollställd idag. Jag har inte hunnit landa än och det känns som att jag är på väg ner mot landningsbanan. Hoppas bara det inte blir en krasch. Det är så mycket som händer och sker hela tiden så hälften hade varit nog. Det är mycket man oroar sig för som man inte kan rå på. Livet är inte enkelt, men varför ska det vara så svårt för? Ska på samtal idag så det är ju rätt så skönt ändå. Snacka ihjäl lite tid är aldrig fel.

Det är måndag. Början på en ny vecka med andra ord. Sista veckan innan jul. Det är ju inte klokt. Det är snart jul och jag har inte alla julklappar klara. Jag som brukar vara klar långt innan jul. Det är verkligen inte likt mig i år. Vad kan det bero på?

Jag har varit en runda redan i stan. Var ute och gick en timma. Rätt skönt faktiskt med lite frisk luft. Inget folk ute nästan så bara det var ju skönt. Vi bakade i går och vi ska bara idag. Har lovat Beatrice så jag måste hålla det. Det ska bli fler pepparkakor 🙂

Ha en fin dag alla läsare så hörs vi snart igen.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: