web analytics
Gå till innehåll

Shoppingtur I Kalmar

Klockan närmar sig 06 och jag har varit vaken sedan 02. Det blir en lång dag idag. I förrgår så tog jag, Stéphanie,  Benjamin och hans lille son Liam en liten shoppingtur i Kalmar. Jag köpte nya vinterskor till Liam. Det börjar bli kallt nu. För någon vecka sedan så tog jag en shoppingtur med Nellie, Wilja och Sebastian. Nu har dom allla blivit lite bortskämda. Precis som det ska vara. Vi träffade Nellie, Sebastian och deras mamma Tove på en fika på eftermiddagen. Det var en trevlig avslutning på shoppingrundan i Kalmar.

Igår var jag lat. Kände mig inte alls på topp. Mina leder sa ifrån. Dom skrek rättare sagt att jag skulle ta det lugnt. Vilket jag faktiskt gjorde. Det var under dagen. På kvällen städade jag av köket lite. Ibland är svårt att strunta i detvoch ta det dagen efter. Idag blir det dock att ta det lugnt. Har Nellie och Sebastian hos mig så vi ska mysa på idag tänkte Jag.

Tänk att det redan är november månad. Det är kallt ute så det är vinterjacka som gäller. Vantarna är framtagna och jag ska se över mina vinterskor. Ska köpa in skor till pojkarna med. Jag ska skriva en inköpslista på vad vi behöver att köpa hem. Planering gör julklappsinköp ska också höras. Ska höra med mina barnbarn vad dom önskar sig.

Jag har en dröm. Den är att vi åker utomlands över julen och firar på en sandstrand någonstans. All inklusive. Slipper tänka på mat och dryck. Allt blir serverat. Helt underbart. Kanske kan det bli av ett år. Det hade blivit mindre stressigt tror jag. Ja vi får väl se hur det blir med det.

Nu ska jag ta dagens första kopp kaffe. Jag önskar er en fin dag. Kram kram.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.