web analytics
Gå till innehåll

Personlig assistent – ett drömjobb

Äntligen lördag. Det är soligt ute så det blir en långpromenad med Sally senare. Jag vaknade i morse och vägde mig som jag brukar göra nu de senaste dagarna. Jag gör det för att se om det blir resultat med mitt flytande och det blir det. Igår vägde jag 87,3 och idag 86,9. Jag är så stolt över mig själv faktiskt som har kunnat hålla mig från godis, kakor och vanlig mat. Det har bara gått 4 dagar sedan jag bytte ut alla måltiderna och jag är så glad över att jag började tidigt med att byta ut ett mål i taget.

Personlig assistentJag letade efter jobb innan. Sista jobbet jag hade var som personlig assistent. Jag älskar att jobba med människor och speciellt människor som verkligen behöver hjälp. Varje människa är unik och har olika behov av hjälp.Det bästa jobb jag någonsin har haft var när jag som 17-åring arbetade med förståndshandikappade äldre. De gav mig så otroligt mycket tillbaka. Det var ett jobb jag mer än gärna hade jobbat med idag.

 

Jag blev misshandlad när jag var 17 år och gick i gymnasiet. Det blev inte som jag hade tänkt mig kan jag säga. Först skulle jag bli dansare och gick enbart denna linje för att ha en grund att stå på. Men ju mer jag praktiserade hos de äldre ju mer älskade jag jobbet. Men dansen fick ja lägga åt sidan ändå efter jag blev misshandlad för min rygg fick ordentligt med stryk.

Det med personlig assistent är ju ändå bra för som sagt så är alla människors behov olika så fast jag har en dålig rygg så skulle jag kunna hjälpa en behövande ändå och det är ju suveränt.

Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.