web analytics
Gå till innehåll

Välförtjänt fika

Jag är totalt slut. Vi har hållit på med rummen på ovanvåningen nu hur länge som helst känns det som och vi blir aldrig klara, men nu så tror jag att vi faktiskt kan vara det efter denna helg. Stéphanie har fått ett eget rum nu och Beatrice har sin del samt killarna. Så skönt. Nu är det bara vilka möbler de ska ha kvar och vilka som ska till tippen. Jag har putsat fönster och det känns skönt även det att fått gjort. En vårstädning är alltid ett måste och snart så är vi som sagt klara. Nu är det bara gardinerna med. Jag har fått hem tyget men jag får inte hem min symaskin förrän den 20 denna månad s jag får vänta med det.

Jag väntar hem Maria och Saga. Vi ska ta en fika i trädgården. En välförtjänt sådan. I förmiddags gjorde jag något som jag egentligen inte skulle ha gjort. Jag åt några scones men jag har 4 veckor på mig att gå ner ett kilo så jag tyckte att jag kunde unna mig scones efter 4 dagars flyt.  Jag mår bättre redan. Jag tar ingen insulin om dagarna om jag inte tar som idag några scones till frukost. Jag går minst tre promenader om dagen med Sally och där får jag lite motion.

Nu ska jag fortsätta där uppe tills Maria kommer. Ha en fin dag.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: