web analytics
Gå till innehåll

Personliga smycken till alla

God  morgon. Hoppas ni alla har sovit gott. Det har inte jag gjort. Har vaknat till flera gånger under natten. Men jag är uppe ändå. Det närmar sig jul med stormsteg nu. Har ni fixat alla julklappar till julen än? Det har inte jag gjort. Jag som brukar i stort sett vara klar vid denna tiden. Jag är mycket för personliga julklappar. Jag köper inte bara för att liksom. Jag brukar göra smycken och ge bort men det har jag inte gjort i år. Jag vet inte varför, men tiden har inte riktigt räckt till.

Jag surfade runt på nätet för att hitta något som var personligt och fann det jag sökte på getpersonal.se. De hade många snygga smycken som bara väntar på att få nya hem. Det bästa av allt är att de är personliga. De har smycken som man kan gravera och man väljer själv text, typsnitt och storlek på texten. Man får se hur produkten ser ut innan man år hem den vilket tilltalar mig mycket. Fri frakt och snabb leverans. Beställer man innan kl 15:00 så skickas varan samma dag. Snabbare än så kan det inte bli.

Smycken brukar vara mycket uppskattat att få, i alla fall så blir mina flickor glada. De älskar smycken. Kanske så blir det ett halsband med en bricka där deras namn är ingraverat eller kanske ett armband med en text som säger något om deras personlighet? Ja det finns mycket som man kan göra med en enkel liten bricka. Eller hur?!

Jag ska smita in igen och kolla runt lite. Jag ska kika in om det finns något till andra nära och kära som väntar på att å sin julklapp eller födelsedagspresent. Det är smidigt om man kan få allt från ett och samma ställe. Jag önskar er lycka till i julklappsletandet.

getpersonal
Sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: