web analytics
Gå till innehåll

pizza eller godis?

Jag är så godissugen och jag borde ju inte äta godis när jag är diabetiker, men jag kan inte låta bli. Man skulle ju kunna ta några bitar men man har ju svårt för att välja. Det innebär att mitt socker kommer att höjas och jag kommer att bli jättetrött i senare. RIsken finns att jag kommer vara lite dåsig. Är det värt det?

Sitter även och väntar in sambon som ska ha lunch och vi ska äta pizza på lunchen. Min idé. Mindre smart men jag blev så sugen på pizza med! Pizza och godis är ingen bra kombination men kan man inte synda ibland? Jo det kan man ju men inte två sådana stora saker på samma dag kanske.

Jag försöker övertala mig själv med att låta bli godiset för pizzan står nog högre i kurs tror jag.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

4 reaktioner på ”pizza eller godis?

 1. Liljegrens-Spot

  Aja baja ! 😉
  Konstigt det där med att förbjudet är såå gott.
  Dom som säger att hunger är bästa krydda vet inte vad dom pratar om!
  Förbjud något så får dom se hur gotti gott gott det blir 😉

  Svara
 2. Anonymous

  SV Länken blir automatiskt i fältet, fastän det inte syns att den ändras 🙂 men jag vet vilka du menar, så om du blir den lycklige så får du reda på det ikväll =) Kramis

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: