web analytics
Gå till innehåll

Polis glömde barnporr

När jag läste rubriken Polis glömde barnporr i tvättstugan så fick jag en klump i magen. Tänkte, inte ännu en polis som är i blåsväder, men det var inte så TACK O LOV!

Han hade glömt ett USB minne med privata bilder samt barnporr. Det minnet blev kvar i maskinen så nästa som tvättade fann det. Tittade på det o anmälde det.

Det var inga bilder som tillhörde polisen privat utan det var utredningsmaterial.

Polisen slarvade alltså med utredningsmaterial. Alla kan vi göra misstag. Så också poliser men de ska ju vara extra försiktiga då det faktiskt är viktiga detaljer de har. Som i detta fallet barnpornografi. Han riskerar en varning eller löneavdrag.

Expressen

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Polis glömde barnporr

  1. Orion

    Drog också en lättnadens suck när man läste att det bara var utredningsmaterial och inte ännu en polisskandal.
    Men jag tycker fortfarande att det är märkligt att polismannen hade med sig förundersökningsmaterial hem, och oavsett om han gör en del arbete från hemmet så kan jag inte förstå varför han är i behov av att ha bilderna närvarande, skulle gärna vilja ha en förklaring till varför han behövde ha med dessa hem.
    Och framförallt så kan man ju tycka att ett minimumkrav när det gäller att föra ut material utanför polishuset är att materialet ska vara krypterat, man undrar ju vad det mer finns för register och liknande som kommit på villovägar på grund av liknande.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.