web analytics
Gå till innehåll

Portalen stängs ner

Lördag förmiddag och jag sitter här och dricker mitt kaffe. Det smakar alltid bäst på morgonen. Mina planer för dagen är att tvätta, vika tvätt och få in det i skåpen. Sen får vi se hur mycket av de planerna som går igenom. Igår var jag fruktansvärt lat faktiskt. Jag gjorde inte ett enda dugg mer än att bara vara. Hade ont i mina leder och framåt kvällen hade jag så ont i mina ben. Knäna och höfterna är det som tar mest stryk.

Ni som bloggar känner säkert till Bloggportalen. Visste ni att den ska läggas ner? Vad tråkigt. Det var där jag hittade många bra bloggar att följa en gång i tiden, men det är väl så att allt har sin tid. Som allt annat här i livet. De hade skrivit på sin blogg att vi bloggare skulle fortsätta att skriva om skratt och tårar, sorg och glädje på ett kreativt sätt. Jag skriver mestadels väldigt personligt i min blogg. Men det är mitt sätt att få ur mig mina tankar och känslor. Sen kan det ju finnas någon där ute i bloggvärlden som har hamnat i samma situation som jag som kanske känner igen sig i det jag skriver.

Men men...vad ska ni hitta på med idag då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: