Gå till innehåll

Restaurang med familjen

Det regnar idag men vi gick till stadens restaurang iaf. De har grillbuffé där och maten smakade hur bra som helst. Vi var 16 st. Förutom jag, Fredrik o barnen så var det Fredriks bror Henrik med familj. Deras mamma och hennes syster samt min pappa.

Barnen åt och var hur snälla som helst. Fast det var många barn så hördes dom inte mer än alla andra. De åt och pratade. När de var klara så gick de ut en stund och tittade på havet. Naturligtvis under ögonsyn från oss vuxna.

Vi satt där ca två timmar. Sen var det dags för oss att gå hem. De andra gick hem rättare sagt. Själv så stack jag till mitt städjobb o jobbade. I kväll ska vi se Farsan. En film av Josef Faras. Vi såg den på bio jag o Fredrik tillsammans med Robin o Stéphanie. Den är kanonbra.

Ska snart bege mig till affären o handla hem lite gott. Är lite småsugen på chokladpudding med marsan kräm. Får väl se vad det blir. Man är fortfarande rätt så mätt efter maten.

Pappa tyckte det var så trevligt att komma ut. Det var meningen att vi skulle hämta honom men då det regnade så fick det bli taxi. Han hade blivit dyngsur innan han hade kommit hem annars.

Nu ska jag dricka mitt kaffe o sen blir det affären. Ha det gott.

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger 😉

2 reaktioner på ”Restaurang med familjen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: