web analytics
Gå till innehåll

Rymdkväll med Pontus och hans klass

Då var det kväll. Dagen har sprungit iväg. Solen har varit framme så det blev shorts och linne idag. Har tvättat lite och sedan njutit av det ljuva livet i trädgården. Lilla barnbarnet hade roligt. Tänk att hon snart blir 2 år! Hon är ett ljus i livet. Om några veckor kommer vårt 2:a barnbarn till världen. Tiden springer iväg och vi med den. Om två dagar fyller min äldsta dotter 19 år. Det var inte så länge sedan hon var en liten baby. Hon tar snart studenten med.

Min yngsta ska upp till tredje klass till hösten. Några månader dit men helt plötsligt så står vi där inför skolstarten. Hampus går upp till femte klass. Våra barn börjar bli stora.

Rymdkväll på skolan

Ikväll var vi på skolan. Pontus och hans klass hade rymdkväll. De har läst om de olika planeterna och redovisade det för oss föräldrar och syskon ikväll. Innan det avslutades så bjöds det på fika. Barnen var jätteduktiga. De har verkligen läst på och snappat upp fakta kring de olika planeterna. De har även varit med och bakat kakorna som de bjöd på.

När vi kom hem så hade Tove fixat i ordning köket och sedan bakat kaka till fikat. Så gott!

Efter vi kom hem så började jag med att sortera bort kläder som blivit för stora i min garderob. Skönt! Nu är det gjort! Nu ska jag natta min kudde. Längtar till i morgon då min stora dotter kommer hem. Hon är på vandring med sin klass. Ha det gott!

Rymdkväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: