web analytics
Gå till innehåll

Segling i Stockholms skärgård

Snart dags för en tur i Stockholms skärgård. Det är någon månad dit men tiden springer iväg. Stockholms skärgård är vacker att se en fin sommardag. Jag längtar redan.

När vi har åkt båten mellan Stockholm och Åland så har man sett seglare som tar sig en tur i den vackra skärgården. Det ser mysigt ut. Tänk att kunna segla så. Det är en liten dröm men jag kommer aldrig våga att testa. Jag är för feg för det. Men det ser mysigt ut.

När jag var yngre så kände jag en kille som seglade och det ser så lätt ut. I alla fall om de kan. Tänk att kunna flyta på vattnet samtidigt som man ser en vacker miljö? Det hade varit något?

Har du seglat? Eller vill du lära dig? Det är nog en upplevelse man inte glömmer bort. Jag tycker det är vackert att titta på dom som kan. Det är en konst att kunna segla. Kanske skulle man försöka våga sig på att åtminstone försöka?! Det hade varit något som man aldrig skulle glömma i alla

Nej jag längtar tills vi ska kryssa genom Stockholms skärgård och se allt vad naturen där har oss att ge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: