web analytics
Gå till innehåll

Seriemördare bad om nåd

Hur kan en människa som mördat en flicka bara få 3 år i fängelse? Hade det varit i Sverige så hade jag inte blivit förvånad för våra straff här i Sverige är ibland skrattretande, men detta var i USA. Är inte de kända för stränga straff? Denna kille som mördat har 135 i IQ. Han är alltså rätt så smart. Ska föreställa iaf. Jag förstår inte varför en sådan smart person väljer att mörda människor. Hur som helst så är hans hobby slut nu, för straffet blev döden.

Han bad om nåd och spelade upp delar av ”Alices restaurant”, en av folksångarens Arlo Guthries protestlåtar mot Vietnamnkriget.
Shrink, I want to kill. I mean, I wanna kill. Kill. I wanna, I wanna see, I wanna see blood and gore and guts and veins in my teeth”, löd texten.

Verkar han charmig? Läs mer i  News

Det är verkligen skrämmande med alla dessa människor som finns. Alla olika sorters människor skulle jag kanske skriva.

Idag har jag jobbat några timmar. Burit och ställt i ordning. Det värsta är när man ska bära tunga saker upp till ovan våningen.Man blir helt slut. Jag skulle ha vrit på mitt andra jobb i kväll hade jag tänkt men jag tar det i morgon. Det är skönt med jobb där man själv kan bestämma arbetstimmarna under veckans gång.

I går låg jag nästan däckad. Orkade inte mycket. Idag var flickorna hemma och mådde likadant som jag mådde i går. Idag har jag varit bättre men ändå slut o kroppen.
 Jag ser på Let´s Dance nu o snart är det solsidan. Det vill jag inte missa. Efter Let´s Dance är klar så blir det sängen för mig.

Vad tror ni? Åker Willy i kväll? Han var duktig på den första dansen och lite sämre på den andra, men han gör sitt bästa o det går sakta men säkert framåt för varje vecka som går.

Jag var o handlade in till Hampus kalas som han ska ha på söndag. Han blir 4 år då. Inte klokt. Har det verkligen gått 4 år redan? Otroligt. Han har pratat om sitt kalas i flera månader nu. Nu ska han äntligen få det tillsammans med familjen på söndag. 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: