web analytics
Gå till innehåll

Skolavslutning och student

Skolavslutning och student i går. Vi började med att vara med i klassen hos Hampus och Pontus. Jag och Fredrik fick dela på oss så Fredrik gick till Hampus och jag och flickorna gick till Pontus. Det blev fika och sång. Barnen sjöng så fint. Efter två timmar så var det dags för kyrkan. Även där var det fint. Barnen sjöng sina låtar och rektorn pratade. Det var mycket trevligt. Efter kyrkan så åkte vi hem och tog fika med barnens farmor.

En timme efter det så åkte jag, Robin och flickorna in till Kalmar. Tove tog studenten. Vi hade köpt nallar och godis till henne. Hon fick även ett presentkort på 600 kr sm hon kan nyttja på Gekås i Ullared. Där får man mycket för pengarna. Tove klarade att ta studenten utan att föda barn.

Jag och flickorna gick sen för att se några av hennes kompisar på Östersjö gå ut och efter det for vi till Ikea för att se om de hade extra skruvar till en säng, men de hänvisade oss till Bauhaus. Väl där så hänvisade dom oss till Ikea. Snacka om ett moment 22. Vi åkte tillbaka till stationen för att ta bussen hem. Då gick inte den bussen som vi trodde skulle köra. Fredrik skulle ändå hämta Tove och Robin i Eriksöre så han körde över bron för att hämta upp oss med.

Väl hemma så hämtade vi bara upp Benjamin för vi var utbjudna till min svärmor på middag. Nu kom vi lite sent men bättre sent än aldrig. Maten var god och vi hade en trevlig sund. Jag åt bara lite potatisgratäng då jag inte vågade mig på köttet men potatisgratängen var god.

Nedan ser ni lite bilder från dagen.

Skolavslutning

Skolavslutning

Skolavslutning

Skolavslutning

Skolavslutning

Skolavslutning

Studenten

Student

Student

Student

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: