Gå till innehåll

Sköna söndag

God middag. Allt bra med er alla hoppas jag. Här är det rätt så bra förutom min onda kropp som inte tål denna kyla. Men annars är det bra. Det har snöat en hel del och det har blåst. Idag så vilar vinden tack och lov. Det ser ut att vara rätt så skönt ute men jag kommer ändå att förbli inomhus. Jag hade tänkt att g till pulkabacken med barnen. Det har jag gjort hela helgen men det har inte blivit av och det blir det inte idag i heller. Kanske i morgon. Hoppas på det. Ikväll är det bio i alla fall. Skönheten i allt med Will Smith.

Vi hade vattenbrist i somras, men det har vi inte längre. För några dagar sedan hade vi översvämning nere vid Sjöstugan i Eslöv. Vattnet hade höjt sig upp mot parkeringarna. Inte illa men det blåste som bara den så det var inte så konstigt kanske.

Jag har blivit sugen på att åka till Gotland i sommar. Vi åkte dit för första gången i augusti månad år 2011. Samma år som pappa gick bort. Vi åkte dit efter han dog. Jag behövde verkligen få lite lugn och ro och få ladda batterierna efter den sorg jag fick efter pappas bortgång. Den veckan där var så skön och vi tog hand om varandra i familjen. När jag tänker på Gotland så tänker jag på just det. Lugn och ro och bara få rå om familjen. Jag vill dit i år. Känner att det är dags. Jag blev förälskad i Visby. Ringmuren och dess små gator innanför. Kyrkan som vi tände ljus i för pappa och alla andra förlorade familjemedlemmar. Får se om det blir av i år.

Jag skulle vilja ta barnen till High Chaparall i år. De hade älskat det. Får se om vi kan få till det med. Jag lovar inte barnen någonting för det finns inte något hemskare än att lova barnen något som man sedan inte kan hålla. Jag vill inte att de ska se fram emot något som inte blir av. Jag hoppas det kan bli av i alla fall.

Har ni läst om branden som utlöstes i ett bostadsområde i Eslöv? Så hemskt. En av mina värsta mardrömmar är att huset ska börja brinna. Jag vet inte vad jag hade gjort om jag hade bott där. hur jag hade mått efteråt. Att få lämna allt. Visst är det viktigaste att få komma undan oskadd men jag kan tänka mig att man tänker ändå med det där OM:et. Tänk om, tänk om och tänk om. Dessa två ord som kan ställa till det så otroligt mycket i livet!

Jag hoppas att det ska bli bra för dom som blev berörda för denna brand. Jag hoppas ingen kom till någon skada och jag önskar av hela mitt hjärta att det inte satte några men för livet för dom.

Läs mer om branden i expressen och skd

Jag hoppas i alla får en fin söndag. Sköt om er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: