Gå till innehåll

Skördefest på hemmaplan

Skördefesthelgen är över för denna gång. För min del blev det att bli hemma. Jag hade gärna åkt till Eriksöre men det blev inte av i år i heller tyvärr. Det är mysigt där nere och jag hade verkligen sett fram emot att åka ner dit.

Skördefesten började med att Kronprinsessan Viktoria kom till Borgholm och höll i ett tal. Hon är duktig på det hon gör men hon har tränat en hel del med. Gospelkören underhöll oss besökare samt barnkören.

Mamma, Lasse och Peter kom hit och det var trevligt. I lördags hade vi loppis på folkan och det var trevligt. Igår åkte jag med Stéphanie och Jonatan till Stora rör där Jonatan träffade sin pappa.

Min pappa blev urnsatt för fem år sedan. Det var den 29 september då skördefesten började det året. Jag gjorde en blomsterdekoration till honom som jag ska sätta på graven idag. På femårsdagen satte jag tre röda rosor som jag tog från trädgården.

Idag blir det att städa lite och kanske så får jag tid över till att pyssla lite. Vi får se. Ni får ha en fin söndag och sköt er!

Blomsterdekoration

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: