web analytics
Gå till innehåll

Skurmaskiner som underlättar vardagen

Jag älskar maskiner sm underlättar ens vardag. Ibland kan jag tänka tillbaka på hur det var förr då de till exempel fik tvätta för hand. Så mycket slit. Idag finns det en hel del att välja mellan. Maskiner sm underlättar för oss alla. Vi är många  familjen och stå och tvätta för hand hade aldrig hållit för oss. Inte för mig med mina leder.

Jag fick en fråga för ett tag sedan: Vad skulle du inte kunna vara utan? Säg fem saker. Mitt svar blev: Tvättmaskinen, diskmaskinen, dammsugaren, kylen och frysen. Men jag skulle vilja lägga till en skurmaskin. Att tvätta av golven med en mopp är inte alltid så gynnsamt för handlederna så skurmaskiner hade varit bra att ha. Nu räcker det i och fr sig med en men visst hade det varit bra och haft en på ovanvåningen och en på nedervåningen?!

Jag hamnade på städbutiken.se och läste lite om deras produkter. Jag skulle mycket väl kunna lägga till en skurmaskin på min önskelista. De var faktiskt billigare n vad jag hade trott så en dag blir det kanske som så att jag kan köpa en. Hade varit skönt. Speciellt då man storstädar och ska ta alla golvytor.

Skurmaskon
Sponsrat inlägg

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: