web analytics
Gå till innehåll

Söta barnprodukter

Jag kommer ihåg när mina barn var små. Jag tyckte det var så roligt och inreda deras rum. Göra det till pojk och flickrum. Speciellt när jag fick min äldsta dotter för jag hade ju två söner sen innan så det var mycket pojkaktigt då så det var extra roligt och köpa in lite flickaktigt då.
Idag finn det mer att välja mellan än när mina äldsta barn var små. Idag finns det en hel sjö på internet med prylar sm pryder ett barnrum. Det är inte bara inredning i sig som finns massor utav utan även leksaker och dyligt.
Idag har jag ett litet barnbarn. En liten Nellie som växer så det knakar. Det är roligt att följa henne och få ta del av hennes intressen. Hon leker med dockor och hon älskar att man läser för henne. Det närmar sig jul och jag funderar på vad an kan köpa till henne. Jag tycker om att köpa kreativa saker som stimulerar barnet. Kanske hade en barndocka varit väl till pass?!
Jag kikade in på Barnparadiset AB här på internet och såg att de hade en hel del att välja på. Jag fastnade för en söt docka som de har. Kanske blir det en sådan?! Ja vi får väl se. Det är tids nog ändå.
Barnparaiset
Sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: