web analytics
Gå till innehåll

Släktträff för lilla Nellie

Ja då är det en vecka sedan som det finaste föddes I förrgår så körde vi Tove, Robin och lilla Nellie till Färjestaden så lilla Nellie kunde få träffa sin morfar, gammelfarmor och morbror med familj. Det var riktigt trevligt. Vi åkte först till Toves farmor och hon bjöd på kaffe och bullar. Dit kom Toves pappa och lillebror så de fick träffa nykomlingen i familjen. Jag och Stéphanie hade varit nere i stan tidigare och köpte en body med texten: Min Morfar är snällast i hela världen. Så den hade hon på sig igår när vi åkte.

Nellie

Det var mycket trevligt. Nu var det Nellie som stod i mittpunkten och det märktes. Det är precis så det ska vara. Toves farmor höll det lilla livet och jag frågade Tove om vi skulle passa på o ta fyra generationers kort och det ville hon. Det kan vara roligt för de alla och ha.

Nellie

Efter besöker hos Toves farmor så åkte vi vidare till Toves bror med familj. Deras barn är bara för söta. De var mycket glada för att träffa sin nya kusin. Även här blev det lite kaffe och prat. Jag passade på att ta ett litet foto på den lilla familjen.

Nellie

Innan vi åkte hem så körde vi inom kyrkogården så Tove kunde få gå till graven där hennes släkting vilar. Sen körde vi hem Daniel innan vi körde hem. Klockan blev rätt mycket innan vi kom hem men vi hade en mycket trevlig eftermiddag och kväll tillsammans. Innan vi våldgästade Toves släktingar så var vi på Ö&B samt på Jysk. Vi inhandlade rullgardiner till Toves o Robins rum samt till Stéphanie. Efteråt så åt vi mat på ett hak i Färjestaden.

Igår gjorde vi inte så mycket. Vi såg en film jag och tjejerna. Jag fick låna lill-snäckan i går kväll för Tove och Robin behövde vila. Det var en mycket mysig stund. Det är något speciellt att få mysa med bebis när man har ett så nära band till den lilla eller lille. Avslutar inlägget med ett foto på det finaste <3

Nellie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: