web analytics
Gå till innehåll

Små guldkorn

Dagarna går. Ibland vill jag bara stoppa tiden. Jag vill njuta av den stunden som är. Låta bekymmer rinna av mig som vatten på en gås. Men hur gör man det? Enkelt tycker en del, svårt tycker andra.

Sally mår i alla fall bättre så det glädjs jag av. Hon är min första hund som är en länk till Carina, min bästa vän. Hon blir snart 8 år gammal. Det har varit 8 år av glädje och kärlek. Jag parade Sally för tre år sedan och behöll en valp. Mimmi blev namnet på henne. Det är tänkt att jag hela tiden ska ha en hund från samma led från Sally. På så sätt bevarar jag ännu ett minne av Carina ❤️

När jag tänker på Carina så stramar mitt hjärta. Jag saknar henne så oerhört mycket. Jag kan inte beskriva det med ord. Livet är orättvist! Men vem har sagt något annat?!

Hösten är här och med den kom blåsten med kyligare vindar. Saknar sommaren redan. Det är denna årstiden som jag börjar dala ner. Det kommer med mörkret. Det gäller att ta tillvara på allt positiva som händer och sker runtomkring oss. Det lyfter en i de svårare stunderna.

Idag ska jag försöka att göra det som jag mår bra utav och utan att ha dåligt samvete för det. Svårt...men det ska gå. Måste tänka på att även jag förtjänar att njuta av tillvaron...men det är svårt. Men jag SKA försöka!

Det där dåliga samvetet som man brottas med varje dag...det är som en vagel i ögat. Det spelar ingen roll hur man försöker för det känns ändå konstigt...men man måste härda ut. En dag så försvinner det...förhoppningsvis.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, sätta mig ner och fundera på vad jag behöver idag för att må bra. Det finns små guldkorn I livet. Det gäller bara att hitta dom. Men jag är envis ☺️

Önskar dig som läser en fin dag. Sköt om dig! Tänk på att du är värdefull ❤️

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.