web analytics
Gå till innehåll

Sno chokladen från barnen

Jag har slagit in några julklappar idag och mer blir det efter resan till Kalmar. idag har jag 6 av barnen hemma. Stora sonen planerar att gå till stan med lillebror, men vi går alla. Kan bli trevligt och se all julpynt i stan. Jag har hunnit plocka lite med och klockan är inte 12 än. Dagen går mycket sakta idag tycker jag.  Däremot så lär tiden springa iväg när vi väl har kommit till Kalmar.

Jag var inne på aftonbladet och såg ett klipp med Schulman. Gud vad hemskt det var. Föräldrar har filmat när de säger till sina barn att de har ätit deras choklad på barnens julkalendrar. De pratade med barnen efteråt och de fick säkert nya, men de skulle filma för att se hur barnen reagerade. de blev naturligtvis ledsna. Stackar barn. Se klippet här.

ha en bra dag!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Sno chokladen från barnen

  1. Liljegrens-Spot

    Mitt motto är att:
    Om jag gömmer min choklad för ungarna så får väl dom också göra det för mig om dom vill ha det ifred haha! 🙂
    Nahw... så klart att jag inte norpar deras choklad.... eller ? 😉

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: