web analytics
Gå till innehåll

Snygga fönsterlampor

God eftermiddag. Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra. Det känns att man är opererad i alla fall. Har inte så mycket ont men är trott och har spända känningar vid såren. Men det är fullt naturligt. Har suttit ute och solat en stund nu på eftermiddagen. Egentligen så skulle man kanske sitta ute lite till men det blev så varmt. I stället satte jag mig här.

Jag har sytt gardiner nu till vardagsrummet och köket och jag funderar på om vi skulle byta ut våra lampor där nu. Lite nytt förgyller alltid vardagen. Jag hittade jättefina lampor på internet och jag tror nog att det blir ett köp därifrån. Jag skulle vilja ha några fönsterlampor. Det hade jag förr när jag bodde ensam i Skåne med barnen. Jag tycker det är rätt så snyggt om man får tag på några som passar in.

Hittar jag ett sett med fönsterlampor och taklampa så är ju det ett stort plus. Det är snyggt tycker jag. Får se vad jag hittar för något. Det finns en hel del att välja mellan men det är ju positivt bara det. Då lär man hitta något i alla fall. Jag fann en fönsterlampa som jag faktiskt fastnade för. Vad tycker ni? (se bild nedan)

Fönsterlampa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: