web analytics
Gå till innehåll

Sommarsol med grillning

Helgen har sprungit iväg och jag fick en del gjort. Jag har tvättat på, vikt och lagt in i skåpen, men hur mycket man än tvättar, viker och lägger in så blir tvätthögen aldrig tom. Jag tvättade en massa handdukar i helgen och tänkte när jag såg högen att den kommer räcka ett tag. Det gjorde den inte för den är redan tom. Men vi är också 11 personer i huset just nu och ska alla duscha så blir det ju en hel del. Då ska vi inte snacka om sängkläderna...

Ja det är bara att börja om idag och langa in tvätt i tvättmaskinen.

Vi grillade med i helgen. Det var inte premiär för grillningen men det var för att äta ute på altanen. Det var så skönt att bara sitta där och njuta av värmen för det har verkligen varit varmt dessa två dagar. Idag så var det kyligt när vi lämnade av barnen men jag tror att det blir varmt under dagen.

Vi satt ute i trädgården med. André spelade på sin gitarr och hittade på den ena nördiga låten efter den andra, men vi hade roligt 🙂 Vi fick flytta bordet några gånger för att fånga in solen men till sist så hittade vi en plats där vi kunde sitta och njuta av solen samtidigt som vi lyssnade på André.

 

Idag har jag ett utvecklingssamtal och det är Stéphanie som ska få sina omdömen upplästa. Det är allt som står på min agenda idag egentligen faktiskt. Vad står på er idag?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: