web analytics
Gå till innehåll

Stormen Simone tar fart

Det blåser 30 m i sekunden och en bil från Ölandsbladet i Färjestaden hade fått ett träd över sig. Stormen Simone tar verkligen fart och det är en klass 2 varning. Jag är glad över att vara inne. Fast det har vi inte varit hela tiden. Jag och Stéphanie gick till affären tidigare idag och det regnade och blåste. Jag var glad över att inte ha peruk.

Det viner om knuten fortfarande och risken är stor att det ska bli värre. Vi får väl se hur det blir i morgon. Jag ska upp tidigt och gå till jobbet så jag hoppas inte att det inte regnar då iaf. Stormen har de döpt till Simone. Vi får väl höra och läsa om hur mycket hon har förstört när lugnet väl har lagt sig.

För några år sedan, närmare bestämt 14 år sedan så var det en storm i Eslöv där jag bodde då. Jag var hos mina föräldrar och fick ta en taxi hem för det blåste för mycket. När kvällen kom så var det en ordentlig storm. I slutet på november år 2009 och början av december samma år så var det tre stormar som drog in tätt efter varandra.

Dagen efter när stormen hade dragit vidare så såg man vad den hade gjort för skada. Man såg bilar som låg på taken och träd som var uppdragna med rötter. Det var maffigt att se. Speciellt när man såg stora träd ligga ner på marken. Då insåg man vilken kraft en storm kan ha. År 2009 tror vara århundradets storm.

Ska ta en kopp kaffe nu och njuta av drycken. Kl 21 blir det TV för då är det Elementary.

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: