web analytics
Gå till innehåll

Ta nu chansen

 

Ja jag vet att jag tjatar men jag vill ju att så många av er som vill ha en sådan här docka från Ever After High ska ha chans att vinna en. Kanske vill ditt barn ha en sådan? Eller så har du en väninna som kanske vill ha en till sitt barn? Grannens flicka skulle kanske bli glad över att få en sådan här tjusig docka i present?!

Det enda ni behöver göra är att trycka på länken Tävla och vinn en fin docka (4 vinnare)

Skriv en kommentar i tävlingsinlägget om att du är med och hur många lotter du tar. (hur många du kan få finns skrivet i tävlingsinlägget.

Så vad väntar du på? Ila in och tävla vet ja 🙂

Idag är det fredag och Hampus var så glad för han längtar verkligen till lovet som kommer nästa vecka. Vi har inte speciellt planerat. Bara mysa och ha det roligt.  Jag hoppas det blir fint väder så att man kan vara ute.

Jag tvättar idag. Ett måste i denna familjen. Nästa vecka går kanske åt att tvätta en del men jag ska även åka in till Kalmar och göra några ärenden där.

Nu ska jag vika lite tvätt så ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: