web analytics
Gå till innehåll

Trendiga glasögon till bra priser

Det börjar bi dags för nya glasögon tror jag. Min syn ändrar sig hela tiden. Kanske har det med min diabetes att göra, jag vet inte. Något är det i alla fall. Jag har köpt nya 4 ggr i mitt liv och samtliga har varit i samma stuk. Kanske så är det dags att förändra sig lite. Glasögon är ju något som är personligt och det ger den som bär dom en personlighet. Man ska hitta några som är jag så att säga.

Jag har haft rödbruna alla gångerna. kanske ska jag ha någon som är mer färg i? Det hade kanske varit något? Jag hamnade på Contacta och de har en hel del fina glasögon där. Färgglada och färgstarka. Det hade kanske passat min personlighet? Jag fastnade för några a  deras designade glasögon.

Contacta har även linser. Jag använder inte det men et finns ju dom som gör det. Kika gärna in och se vad de har att erbjuda sina kunder. Har man inte råd att betala allt på en gång så kan man få det på delbetalning och då utan ränta och uppläggningsavgift. Det är ju ett super erbjudande tycker jag. Det är inte ofta man stöter på det. Kika gärna in där som sagt. Ha en fin dag.

Contacta

Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.