web analytics
Gå till innehåll

Trött efter resan

Då har man kommit till ro i sängen. Är trött som bara den. Färden till Eslöv gick bra men den känns väldigt lång de gånger de små killarna blir lite långtråkade.  Jag hade kaffe med mig men jag glömde muggarna hemma. Så typiskt. Dock så likt mig. Alltid något jag glömmer.

Robin o Tove är kvar hemma med sin underbara dotter. Jag fick pussa massor på henne nu innan vi åkte så jag klarar mig med till söndag 😉 Hon är bara för go det lilla livet. Snart 3 veckor sedan hon föddes. Hon växer och frodas.

Pontus hade en av sina bästa vänner hemma idag. Lilla Freja. Hon är bara för go. De lekte, hoppade studsmatta,  gungade, spelade Yatzy, såg på TV,  spelade wii och åt pannkakor.  Barn idag hinner med mycket på 4 timmar 🙂 Skulle en annan göra detsamma så hade man inte hunnit med hälften 🙂

Pontus höll lilla Nellie innan. Han var så stolt när han fick mata henne o sedan få henne att rapa. Hon somnade hos honom. Kunde inte låta bli att fotografera dom 🙂

image

God natt och sov gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: