web analytics
Gå till innehåll

Vad trodde hon?

Jag skrev ett blogginlägg som heter Att vara jag. Någon stal det inlägget och publicerade det i sin egna blogg. Jag blev tipsad om det och såg till min förvåning att tipsaren hade rätt. Jag anmälde stölden till Devote, bloggportalen som personen hade sin blogg. Jag fick svar tillbaka om att de hade tagit bort hennes inlägg nu och de skulle se om de skulle ta bort henne som medlem helt och hållet. Bloggaren blev nog sur för jag fick en kommentar i inlägget Att vara jag där hon skrev att hon skulle anmäla mig och hon gav inte upp i första taget.

Jaha! Hon blev nog sur, men enligt mig så förstår jag inte varför. Inlägget var ju inte hennes och hon borde ju förstå att man accepterar inte sådant. Inte jag i alla fall.

Idag är det tisdag. Dagarna springer iväg. I söndags så var hela familjen på julbord på Strand hotell här i stan. Det var mycket folk och go mat. Det enda jag saknade var lite julmusik i bakgrunden. Det enda man hörde var en massa sorl. Tack och lov så var vårt bord sist så vi slapp ha människor på båda sidor och vi hade ingen bakom oss. Skönt.

Idag ska vi på drop-in fika hos Pontus. Det ska bli trevligt.

Ha en fin dag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.