web analytics
Gå till innehåll

Vad tycker ni?

Feghet kostar ibland mer än vad man tror. Kanske vore det bättre om de tänkte längre än vad näsan räcker till. Att tackla någon så helt i onödan är ju faktiskt rätt så onödigt. Men nu fick han betala för det. Avstängning samt böter. Undrar om han tyckte det var värt det? Vad pratar jag om? Läs här.

Jag har varit på möte idag och det gick bra. Hämtade barn och åkte ut till Iris med Fredrik och småbarnen. Där blev jag av med barnen och fick åka hem ensam. Iris behöll småpojkarna 😉 De blev bortskämda där en stund och hon kom med dom för någon timma sedan.

Vi har ätit och nu sitter jag med en kopp kaffe och njuter av att det är helg. Inte bara helg utan HELG. Fredrik är nämligen ledig hela helgen. Vi ska in till Kalmar i morgon och se om vi hittar skor till barnen.

I kväll gjorde jag ett armband. Blev rätt så nöjd med det. Vad tycker ni?

Jag och Benjamin gick till pappas grav idag och satte blommor och tände ett ljus. Det var lugnt och fridfullt på kyrkogården och man såg tända ljus i lyktor lite överallt.

Vissa dagar går bra och vissa dagar mindre bra. Man gå ibland som i en dimma och man hoppas bara på att den ska lätta så det kan ljusna upp. Vissa lever sina liv som inget har hänt medan andra försöker återgå till en vardag som känns normal. Det går inte kan jag säga för normal kan vardagen aldrig bli mer. Den kan bli nästan normal men aldrig helt. Det fattas något och det tomrummet kan ingen fylla.

Jag tvättar för fullt idag med. Ska ner till tvättstugan igen. Sista gången för i kväll. Däremot så får det bli en fortsättning på den varan i morgon efter vi har kommit hem från Kalmar.

Ha en fin kväll alla och sköt om er.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

3 reaktioner på ”Vad tycker ni?

 1. Cissa

  Vilket otroligt fint armband! Vad duktig du är! Och vad fint ni har gjort vid graven, vilka vackra blommor!

  Hoppas fredagskvällen blir lugn och mysig!

  Kram

  Svara
 2. Smulan

  Tack så mycket. Det är roligt att höra.
  Vi tittade på film nästan hela familjen och hade det lugnt och skönt. Hoppas ni oxå hade en fin kväll 😀

  Kram kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: