web analytics
Gå till innehåll

valborgsmässoafton 2015

Igår var vi bortbjudna på middag hos min svärmor. Vi åt gott och fikade efteråt. Sen var det dags att åka iväg och titta på brasan. Vi visste inte om vi skulle till Klinta eller på slottet, men det blev slottet till slut. Vi trodde det skulle börja kl 20 men de startade inte elden förrän 20:50 ca. Det var lite smått kyligt innan elden brakade loss. Det var grått och det var regn i luften. Det smådroppade lite men man blev varm sen när elden tog fart.

Barnen hittade kompisar där. som de alltid brukar göra när vi är på slottet. Jag tyckte inte att det var så mycket folk som det brukar vara men det var precis lagom ändå. Efter brasan var påtänd så kom fyrverkerierna. Vi hade Sally med oss för vi tänkte att det var lika bra att vänja henne med folk och smällar. Det var de första smällarna som hon reagerade på men sedan var det inga problem. Hon var jätteduktig.

Ja det var firande runtom i landet igår. Varför firar vi valborg? Vad tänker du på när du hör ordet Valborg? Jag tänker på våren. Nedan finns det lite bilder från brasan.

Valborgsmässafton

Eldbrasa

Brasa

30 april

Valborg

Slottet borgholm

Fyrverkerier

Fyrverkerier

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.