web analytics
Gå till innehåll

Våldtäkt borde slå misshandel

Hur är lagen egentligen? En våldtäktsman får väl skylla sig själv om han klättrar in i någons annans boende o försöker våldta frun i hemmet? Eller? Ska kvinnans man verkligen bli fälld för misshandel bara för att han skyddar sin äkta hälft?

Sjukt!

Läs mer i aftonbladet

Ibland undrar man hur lagen är och vad den ska hjälpa andra. Hade det varit bättre om mannen hade sett på medan hans fru blev våldtagen? Då hade det väl hetat att han var medhjälpare.

Ja ja. Så är det tyvärr.

Sitter här trött och sliten. Har precis jobbat några timmar o ska snart inta ryggläge i sängen tänkte jag. Kanske blir det en bra film eller så hittar jag kanske en ny bra bok att börja läsa i.

Det har varit bra väder idag. Iaf nästan hela dagen. Vi var nere i stan o gick. Hälsade på pappa en stund. Tog sen barnen o gick till lekplatsen så de fick leka av sig. Sen hem o fixa mat.

Var på möte idag o i morgon är det dags för ännu ett. Var på ett i går. Nu är man lite trött på alla möten, men de är ju nödvändiga. Det gick bra iaf o det är huvudsaken.

Ha en fin kväll.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

2 reaktioner på ”Våldtäkt borde slå misshandel

  1. Kalmardamen

    Helt klart förstår man makens reaktion. Vem hade inte agerat på samma sätt, men frågan är om han gick för långt, tog till mer våld än nöden krävde.
    För ett par dagar sen läste jag om nyheten i Västerbottens Folkblad. (Finns en länk dit i ett eget inlägg.)
    Där stod om blod överallt!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: