web analytics
Gå till innehåll

Värsta mardrömmen

Skruvade ni tillbaka klockan i går innan ni gick och lade er? Det gjorde inte jag fast jag hade planerat att göra det. Jag glömde helt bort det. Man får ju en extra timme att ligga och dra sig på morgonen. Så säger en del i alla fall och det låter ju logiskt. Jag vaknade dock vid 6 i stället för 7 som jag brukar göra.

Det var inte bara jag som vaknade en timme tidigare utan det gjorde barnen med. Ingen lugn stund på morgonen med andra ord. De ville se på Disney Junior så det blev verkligen ingen lugn stund. Jag måste ändå säga att programmet Art Atack som sänds då är rätt så intressant. Det är inte bara barnen som får tips utan även vi vuxna.

De gjorde en lastbil av kartonger och i den lastilen kunde barnen ha sina leksaker samlade. Det är inte helt omöjligt att med en sådan lastbil som förvaring så hade barnen plockat upp sina leksaker med glädje.

En förälders värsta mardröm är när någon försöker ta ens barn ifrån en. En av dom värsta mardrömmarna ska jag kanske skriva för det finns ju många då det rör ens barn. En ung kvinna i 30-års åldern hade försökt att ta ett barn ifrån en promenerande pappa som gick med sitt barn i vagnen. Hon var inte psykiskt stabil och polisen tog henne på plats.

Sådant här kan man ju relatera till. Hur hade man själv känt och vad hade man själv gjort? Det är fruktansvärt och ärligt talat så vet jag inte vad jag hade sagt eller gjort. Naturligtvis så hade jag gjort allt för att hålla kvinnan borta men jag skulle nog vilja göra så mycket mer än att försöka hålla henne borta.

Jag vet för några år sedan när jag gick och hämtade mina barn på dagis i stan. Jag gick med barnen bredvid mig och jag hade min minsting i liggvagnen. Det var Hampus och han var bara några månader gammal. Tvillingarna var 3 1/2 år. Ungefär lika gammal som Pontus är. Vi gick och helt plötsligt så känner jag någon som tar tag i min arm bakifrån. Jag vänder mig om och ser en före detta vän där.

Jag väljer att gå därifrån så jag fortsätter att gå. Då tar kvinnan tag i min barnvagn och där gick hon över gränsen. Det kändes mycket obehagligt och man försökte få kontroll över situationen. Min tvilling-dotter blev rädd och började gråta för kvinnan var lätt aggressiv och hotade. Vi slet bort hennes hand och sa till henne att låta bli min barnvagn och sedan gick jag med mina barn. Men jag hade henne gående efter mig och hon pratade på.

Det var mycket obehagligt och jag kan tänka mig hur denna pappa kände sig som aftonbladet skriver om. Han fick dock hjälp av andra som var runtomkring. Det fick inte jag fast det fanns gott om folk här i Borgholm. De satt och åt sina glassar och tänkte att detta rörde inte dom.

Vad rör människor egentligen? Vad ska hända för att folk ska komma till undsättning? Intressanta frågor. I alla fall enligt mig.

Min äldsta dotter är i kyrkan och sjunger. När hon kommer hem så ska vi åka iväg till Västervik och hämta en kompis till Stéphanie. Hon ska vara här i veckan som kommer. Det är ju lov här nu. Är det lov överallt denna vecka som kommer eller det är olika så som det är när det är sportlov?

Ha en fin dag iaf. Här är det grått och kyligt.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Värsta mardrömmen

 1. Liljegrens-Spot

  Tyvärr känner jag igen det där.
  Folk verkar livrädda för att "lägga sig i".
  Jag,frugan o lillgrabben blev attackerade för ett tag sedan av någon påtänd typ mitt i stan.
  Vi hade mycket "publik" men ingen hoppade in för att hjälpa mig skydda min familj.
  Däremot stod dom och tittade på som om det vore någon freakshow.
  Ynkryggar!

  ha en bra dag du med 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: