web analytics
Gå till innehåll

Växer inte på träd

Hade en tid hos min läkare idag men hon ringde och sa att hon skulle hem och ta hand om ett barn idag. Vi pratade om mina provsvar som hade kommit in. Jag har lågt blodvärde bland annat. Brukar jag ha men nu lägre. Dåligt med vitaminer ock något annat som jag redan har glömt. Hon ska skicka remisser i alla fall till sjukhuset. Hon vill att dom ska göra en rektoskopi. Inget upplyftande precis men jag gör det hon vill. Jag ska börja med järntabletter. Tar inte kroppen upp det så ska jag få det direkt in i blodet. Ny tid skickar hon hem sen.

Jag är glad över att ha den läkare som jag har. Hon är suverän. När man går dit såret man om att man går inte därifrån utan en plan. Hon är noggrann och lyssnar på vad man har att säga. Jag hade önskat att hon fanns här när pappa levde. Han hade haft stor hjälp av henne!

Nästa vecka ska vi ha samtal med Pontus och hans skolgång. Skönt med skolpersonal so. Följer upp sina elever. Det är man inte van vid. Det fanns en rektor här i Borgholm när jag hade mina fyra näst äldsta barn i skolan. Hon var en klippa! Sådana som hon växer inte på träd!

Vi tog en långpromenad med hundarna igår. Så skönt väder. Det var lugnt och stilla i stan. Helt underbart. Det är roligt när turisterna strömmar in efter en lång kall vinter men det är även skönt när lugnet lägger sig över stan. Det är två hektiska månader i Borgholm.

Så!...hur ser dagen ut? Jag har putsat av några fönster. Handlat för dagen. Nu ska jag bara ta det lugnt. Jag behöver det. Måste lyssna på vad jag behöver som min terapeut brukar säga. Det är inte alltid man roffar åt sig den tiden men ibland så går jag emot mina automatiska tankar. Ibland kommer jag bara till att försöka...men oavsett så är det framsteg. Det är det viktiga!

Ni får ha en underbar dag. Sköt om er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.