web analytics
Gå till innehåll

Mellandagsrea och nyårsafton

Mellandagsrean har börjat lite överallt. Jag hade tänkt och åka in till Kalmar och fynda lite men ångrade mig. Oftast så tjänar man inte så mycket som man tror att man ska göra. Butikerna sätter andra priser som ordinarie pris för att  det ska se bra ut. Kanske inte alla men många gör det.

Förra året var jag och dottern i Kalmar och skulle fynda. Vi trodde vi hade fyndat bra tills vi kom på den briljanta idén att se hur mycket vi hade tjänat. lite besvikna såg vi när vissa av kläderna vi hade köpt kostade mer under rean än som ordinarie pris. Min dotter ringde till butiken och frågade hur det kunde komma sig men fick då till svar att plagget hade ändrat i pris så det var därför.De hade inte hunnit ändra än. Jovisst! Och det skulle man tro på.

Nej jag tror inte på mellandagsrea över huvud taget. Jag tjänar mer pengar på att stanna hemma och ta det lugnt. Samt så slipper jag stå och trängas med andra som tror sig spara sig en slant.  Ska jag "fynda" numera så gör jag det via Internet. Jag slipper trängas och jag kan handla i min egen takt utan att få några vassa armbågar i ryggen.

Idag ska vi ut till min svärmor och äta lite go mat. Hon ska även få sina julklappar som vi och barnen har köp till henne. Hon sa att vi inte behövde köpa något till henne i år men det är klart att barnen vill köpa något. Ja vi vuxna med för den delen. hon ger oss så mycket över hela året så det lilla kan vi väl göra då tycker jag.

Jag älskar att ge andra. Att se dom bli glada för sina paket. Jag vet att det finns dom som inte blir glada för det dom får men de förstår inte vad julen handlar om i heller. Jag har lärt mina barn bli tacksamma för det dom får och det blir dom med. De ser möjligheterna med produkten de fått i sin hand.

Ja det var lite om mina tankar kring det. Det går mot nyår nu. Ett nytt år med nya möjligheter. Det var inte så längesedan det var 2014 som skulle bli 2015. Ja ett år sedan och det har hänt en del sedan förra nyåret.Både positiva och negativa saker. jag försöker dock vända det negativa till det positiva. Man lär sig alltid något nytt. Den största händelsen detta året är mitt första barnbarns födelse. Det kan inget slå. En liten snutta som stal mitt hjärta redan innan hon föddes.

Jag har bloggat i många år nu. Bara ett år på denna adressen men jag har satt in några inlägg från tidigare års nyårsafton. Det är rätt roligt ibland och gå tillbaka och läsa vad man har gjort tidigare nyår. Oftast så blir det detsamma med tabke på att jag är en person som är för traditioner men det är ändå olika händelser som sker

Ni får ha en fin lördag. Sköt om er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: