web analytics
Gå till innehåll

Vilken show

Det har gått några dagar sedan vi (jag och mina döttrar) kom hem från Stockholm. Vi åkte dit i torsdags förra veckan för att gå på musikalen Mamma Mia! The Party. Det är andra gången vi ser den. Första gången var i Göteborg. Även denna gång var den fantastisk. Vilken kväll! Så bra som jag mådde då...Jag kan inte beskriva det med ord. Alla mina bekymmer var som bortblåsta. Jag skrattade och mådde så bra!

Vi fick god mat. Fick trevliga människor till vårt bord. Showen var helt underbar. Det var underhållning från början till slut. Jag lever ännu på den upplevelsen från i fredags.

I lördags gick vi på bio. Vi tittade på filmen One Life. En verklighets baserad film om en man som räddade 669st barn från andra världskriget. Det var en fullsatt biosalong. Den gick rakt in i hjärtat!

Vi åkte hem i söndags. Men innan dess så träffade vi underbara Erica. Min äldsta dotters bästa barndomskompis. Min extra dotter. Hon fyllde dessutom år så jag gav henne en bukett med blommor och bjöd på fika. Saknar henne. Hon har ju gått i mitt hem sedan barnsben.

Det var underbara dagar men det var så kallt. Det snöade en dag. Jag förstår inte på våra vädergudarna. Ena dagen kan det vara vår i luften. I nästa känns det som att vintern har kommit för att stanna. Jag vill ha värme nu!

Jag hoppas att ni alla har haft en lika fin helg som jag. Önskar er en underbar vecka.

Kram kram ♥️

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.