web analytics

Att vara jag

Jag får höra att jag är sur. Jag är arg. Jag är elak. Jag är taskig. Jag behandlar folk illa. Jag är den personen som ÄR så mycket. Tänk om jag någon gång hade fått höra att jag är bra som jag är, att jag duger och att jag får lov att känna. Mår jag dåligt så ska jag väl kunna säga det utan att höra att jag anklagar någon?

Att leva med ångest är jobbigt i sig. Sen toppar vi det med depression. Lägger på lite dåligt samvete när vi ändå är igång. Ibland är det kämpigt att bara stiga upp på morgonen och överleva dagen 🙁

Mörka tankar i det dunkla. Man försöker fånga varje halmstrå som finns men ibland känns det inte lönt att greppa dom. De är sköra, liksom min själ. Strået är lätt att bryta och för varje gång det bryts blir läkningen svårare. Det faller sönder och kvar finns spillror.

Man börjar fundera på vem man egentligen är. Man blir en person som är långt ifrån jag. Man fäller upp muren för man vill skydda sig men vad hjälper det när man har det förbannade dåliga samvetet ändå?!

Kampen mot livet fortsätter i det tysta fast man har ont. Både i kropp och själ.

11 Replies to “Att vara jag”

 1. Hej, jag skulle vilja tipsa dig om att en annan bloggare stulit ett av dina inlägg till denna blogg http://attvaraannorlunda.devote.se/blogs/30257045/att-vara-jag.htm och http://nouw.com/annorlundamamma/att-vara-jag-21653659 Hon har tills nyligen haft bloggen miamiamia.bloggplatsen.se, miaannorlunda.bloggplatsen med flera Hon har stulit massor med inlägg från flera bloggar och publicerat dom som sina egna. Vi som hon stulit av har fått hennes förra bloggar nedstängda av bla bloggplatsen men nu har hon alltså nya bloggar. Anmäl gärna till Devote (kontakt@devote.se) och Nouw (info@nouw.se) att hon stulit från dig så att vi kan stoppa henne från att göra så här mot ärliga bloggare. Tack på förhand, MVH Ann
  http://www.nouw.com/annorlunda

     1. Jag är en konstig människa och är i huvudet också låt mig vara det då! Appceptera mig son som jag är då. Vi ska appcepteras andras människors sjukdomma. funktionshinder m.m.!!!!!!

     2. Jag har inte sagt något om din funktionshinder. Du får vara som du vill men jag accepterar inte att du snor mina blogginlägg.

 2. Du kan ej komma unda för mig! Har redan varit inne i din blogg! Du kan ej göma dig för mig!
  Jag är en konstig människa och är i huvudet också låt mig vara det då! Appceptera mig son som jag är då. Vi ska appcepteras andras människors sjukdomma. funktionshinder m.m.!!!!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: