web analytics
Gå till innehåll

Intressant inlägg – Att vara jag

Jag har haft denna bloggen i ett år nu och jag tittade lite på statistiken på sjubarnsmamman.se Att vara jag har haft flest läsare hitintills och det skrev jag den 29 november i år. Det inlägget har redan haft 1602 läsare. Det är lite roligt och se men jag undrar vad det är som gör just det inlägget så intressant.

Jag skrev öppet om mina tankar och funderingar, Kanske är det just det som gör inlägget intressant? Jag brukar skriva öppet om mina känslor. Det är skönt att få ur sig det man tänker och bär på. Efteråt mår man lite bättre. Idag är just en sådan där dag. Jag går som i dvala känns det som. Jag skulle vilja kura ner mig under täcket och vakna upp lagom till mars då våren är på väg. Vi har ingen snö men det är vinter och jag gillar inte vintern alls.

Vi går mot nytt år. Ljusare tider. Vi kommer snart på rätt sida av året. Ja har planer för år 2016, men just nu känns det så långt borta. Jag känner ingen motivation helt enkelt. Jag har tänkt på att börja läsa igen, men lusten har försvunnit. Till jul fick jag en bok av min man. Björn Hellbergs De hatiska. Den verkar bra och jag vill börja på den men samtidigt så känner jag att jag inte kommer få ett sammanhang av den om jag börjar läsa den nu. Min hjärna sover fortfarande känns det som.

Ja det är inte alltid så enkelt att leva. Jag tar dagarna som de kommer. Det blir enklast så. Barnen är lediga och de tar också dagen som den kommer. De spelar på x-boxet eller så bygger de Lego. De skrattar och har roligt och tar verkligen ledigheten till max. Precis så ska det vara. Stéphanie sover över hos vänner. Jag sitter fortfarande i min pyjamas. Det är rätt så skönt ändå och bara vara för en stund.

Ja det var lite tankar som jag har idag. De kommer lite huller om buller men det är väl så livet kan vara ibland? Eller hur? Trots allt så har jag det väldigt bra. Mina sockervärden stiger ibland. Jag har 17-18 ibland. Det är så jag blir däckad.  Jag har även haft problem med mina leder. Speciellt höften har fått stryk. Det beror väl på min fibromyalgi skulle jag tro. Man försöker vara glad och positiv men et är inte så enkelt alltid när kroppen säger sitt.

Nu ska jag sluta och gnälla. Jag hoppas att ni har det bra i alla fall. Sköt om er!

Sjubarnsmamman

1 reaktion på ”Intressant inlägg – Att vara jag

 1. Tove Lindgren

  Hejsan,
  Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
  Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
  (Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
  Mvh, Tove

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.