web analytics
Gå till innehåll

Jag har fått en stalker på halsen

Jag flyttade till ön för 13 år sedan och sedan dess har livet gått som berg och dalbana. Det första vi fick höra när vi kom hit var att vi skulle vända om för vi var inte välkomna här. Jag brydde mig inte. Tyckte mer synd om dessa människor för jag visste att jag kom för att stanna.

Sedan under kommande år så har jag hört skitsnack lite här och var. En del har inte tålt att jag har sagt ifrån Kanske beror det på att jag säger vad jag tycker och inte lindar in det i bomull. Jag flyttade från delar av en släkt som jag inte ville veta av till en ny som inte visade sig vara bättre.

Det finns människor överallt som viger sina liv till att smutskasta andra människor. De gör allt för att framstå själv som en bättre människa med de flesta vet att de inte är så. De sitter vid fikabordet och pratar skit om andra. Sedan går den vän de har pratat med. När nästa kommer så pratar de skit om den som precis gått.

Min svärmor har inte träffat sina barnbarn här på ön sedan den 3:e maj förra året. De fyllde år i januari och i mars men det var ingen farmor som ringde och gratulerade dom. Nu påstår hon att hon inte får träffa sina barnbarn. De barnbarn hon påstår sig älska. Ja det var ett konstigt sätt att visa det på. Inte ens ett telefonsamtal från henne har de fått!

Jag har inte nekat henne att träffa sina barnbarn. Men det låter ju bra att säga att jag har gjort det! Jag sa häromdagen till Fredrik att vi får prata om hur vi ska göra med barnen och deras farmor. Jag kunde till och med tänka mig att de kunde åka ut med sin pappa till henne.

Men efter de påhopp som jag senast fick i mina förra inlägg (här och här) så vet jag inte längre. Att hon har pratat skit om mig inför mig främmande människor har jag förstått och med facit i hand så vet jag ju att barnen får höra en hel del om både mig och sina syskon. Det är ju inte första gången vi är ovänner och de andra två gångerna så har hon ju pratat skit om mig och övriga syskon till barnen. Det är inte rätt att göra det. Så jag vet inte längre om jag är villig att offra barnen i detta fallet!

Ja jag skrev offra och det av en anledning. Barnen pratar inte om sin farmor. Jag brukar fråga dom hur de känner, tänker och funderar. De kommer själv ihåg händelser, ord och fraser som kommit från hennes mun och det är ju något som de har svårt att komma över kanske. Jag vet inte riktigt för jag vill inte pressa dom. Jag vill inte föra över mina känslor till dom utan jag säger att de får mer än gärna träffa henne om de vill. Men det ska vara om DE vill!

Jag har ju en stalker som inte lämnar mig ifred. Det är helt sjukt. Det är ju ingen vanlig bloggläsare om jag säger som så utan h*n läser allt jag skriver. Är inne flera gånger på en dag och det är under lång tid. Häromdagen så läste h*n igenom 14 inlägg. Samma inlägg som personen redan har läst. Sedan kommenterar h*n och skriver om sådant den tror sig veta något om.

Det är så sjukt!!!! Patetiskt!!! Finner inga ord egentligen. Tänk att man som vuxen människa uppför sig så här och det som är mest skrämmande är att det finns barn i närheten!

Egentligen skulle jag bara ignorera men det viktigaste är dock att jag egentligen inte bryr mig. Hade jag brytt mig så hade jag inte skrivit mina tankar och åsikter. Jag kommer fortsätta med det. Jag har inget att dölja! Jag vet vad som är sant och vad som inte är sant. Tycker det är bättre att personen i fråga tar hand om sitt i stället för att försöka lägga sig i mitt liv!

Jag måste vara fruktansvärt intressant och denna person måste vara otroligt avundsjuk! Den sjukdomen är den sjukdom som är absolut den farligaste. En sjuk stalker är ju aldrig lyckobringande i heller. Personen kan inte må bra i sin själ. Tycker ju nästan synd om h*n! Jag kan förstå att vissa människor gör sina val i livet och väljer att gå vidare till andra världar!

2 reaktioner på ”Jag har fått en stalker på halsen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: